Woning ontruimen / leeg opleveren / opruimen

Waarom ps ontruimingen voor het ontruimen van uw senioren woning / appartement schoonmaak & kleinschalig verhuizingen?

Team is op elkaar ingewerkt, werken altijd met plezier,  serieus, maar ook altijd in voor een geintje of lach. Ruim 10 jaar ervaring.

Wij hebben de jarenlange ervaring om elke klus te klaren binnen de tijd die wij hebben afgesproken met u als opdrachtgever.

Wij gaan respectvol en discreet met uw spullen om.

Bent u op zoek naar een snelle offerte m.b.t. een ontruiming? Bij ons PS ONTRUIMINGEN kan nog dezelfde dag een offertebezoek gepland worden en dezelfde dag ontvangt u van ons nog een hele mooie scherpe offerte !

Na akkoord op onze mooie offerte? De volgende dag al beschikbaar om de werkzaamheden te klaren voor u!

Waardevolle spullen zoals bijvoorbeeld; trouwboekje of foto albums, bankpasjes, rijbewijs die gevonden worden? Deze worden weer netjes terug gegeven aan de opdrachtgever.

24/7 beschikbaar voor u. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Wij nemen al uw zorgen uit handen!

Het afvoeren van de inboedel. De goede spullen kunnen eventueel naar een kringloop voor een 2e leven / een goed doel in overleg.

Voornamelijk in de regio, maar als het moet door heel het land of buitenland, niks is te gek voor ps ontruimingen

U kunt erop vertrouwen dat wij de woning of het appartement, wij houden ons aan alle afspraken die wij met u besproken hebben, precies zo achterlaten als wij met u hebben afgesproken. Een grote glimlach van u is voor ons echt goud waard na de opdracht zoals besproken met u!

Onze werkzaamheden vinden voornamelijk in de regio Rotterdam Rijnmond plaats, Hillegersberg, Schiebroek, 110 Morgen, Blijdorp, Kralingen, Crooswijk, Ommoord, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk,  maar als het moet door heel het land of buitenland, niks is te gek voor ps ontruimingen

Wij hebben een aantal zeer  professionele en  ervaren makelaar taxateurs naast ons staan zoals;   NVM Makelaarskantoor G. Kok   Kolpa van der Hoek Makelaars  /  Spindler Makelaars Baljon makelaars  / Heintz Makelaars  / Woongoed Makelaars / Ooms / Moerman – DeJong / Lauwaars Makelaars /  Oké Wonen Makelaardij /

 

PS ONTRUIMINGEN Schoonmaak & Verhuizingen

Peter Sla

Berkel en Rodenrijs

E-mail:    psontruimingen@gmail.com

Website: www.psontruimingen.nl

Website: www.psontruiming.nl