Woning ontruimen / leeg opleveren / opruimen

Waarom ps ontruimingen voor het ontruimen van uw senioren woning / appartement schoonmaak & kleinschalig verhuizingen?

Team is op elkaar ingewerkt, werken altijd met plezier,  serieus, maar ook altijd in voor een geintje of lach. Ruim 10 jaar ervaring.

Wij hebben de jarenlange ervaring om elke klus te klaren binnen de tijd die wij hebben afgesproken met u als klant / opdrachtgever.

Wij gaan respectvol en discreet met uw spullen om.

Bent u op zoek naar een snelle offerte m.b.t. een ontruiming? Bij ons PS ONTRUIMINGEN kan nog dezelfde dag een offertebezoek gepland worden en dezelfde dag ontvangt u van ons nog een hele mooie scherpe offerte + onze algemene voorwaarden erbij!

Na uw akkoord op onze mooie offerte? Op korte termijn kunnen wij deze werkzaamheden al uit voeren voor u!

Waardevolle spullen zoals bijvoorbeeld; trouwboekje of foto albums, bankpasjes, rijbewijs die gevonden worden? Deze worden weer netjes terug gegeven aan onze klant / opdrachtgever. Laatst een beetje kleingeld gevonden tijdens inpakken, een briefje van vijf + een briefje van tien euro, onze klant gebeld en op de hoogte gebracht hiervan. Klant verbaast en lachend; deze was nog voor de glazenwasser !!

24/7 beschikbaar voor u. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Wij nemen al uw zorgen uit handen!

Het afvoeren van de inboedel. De goede spullen kunnen eventueel naar een kringloop voor een 2e leven / een goed doel in overleg.

Voornamelijk in de regio, maar als het moet door heel het land of buitenland, niks is te gek voor ps ontruimingen

U kunt erop vertrouwen dat wij de woning of het appartement, wij houden ons aan alle afspraken die wij met u besproken hebben, precies zo achterlaten als wij met u hebben afgesproken. Een grote glimlach van u is voor ons echt goud waard na de opdracht zoals besproken met u! Mond op mond reclame is voor ons ps ontruimingen heel veel waard en echt onbetaalbaar !!

Onze werkzaamheden vinden voornamelijk in de regio Rotterdam Rijnmond plaats, Hillegersberg, Schiebroek, 110 Morgen, Blijdorp, Kralingen, Crooswijk, Ommoord, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Barendrecht, Hoogvliet, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Hoekse Waard, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, maar als het moet door heel het land of buitenland, niks is te gek voor ps ontruimingen

Wij hebben een aantal zeer  professionele en  ervaren makelaar taxateurs naast ons staan zoals;   NVM Makelaarskantoor G. Kok   Kolpa van der Hoek Makelaars  /  Spindler Makelaars Baljon makelaars  / Heintz Makelaars  / Woongoed Makelaars / Ooms / Moerman – DeJong / Lauwaars Makelaars /  Oké Wonen Makelaardij /

 

Wij zijn de beste op het gebied van:  het ontruimen van woningen / appartementen / zolders / bedrijfsruimte / garageboxen / schuren / tuinhuisjes / kelders !!

ps ontruimingen staan altijd voor kwaliteit, goede service, en afspraken die wij met u maken en altijd nakomen !!

Snelle duidelijke communicatie en korte lijnen !!

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel !!

Snelle duidelijke communicatie en korte lijnen !!

Professionele dienstverlening !!

Leveren vakwerk af en een goede afwerking van de opdracht !!

Eerlijke prijs! Prijs op maat !!

Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie !!

ViSITEKAART PS ONTRUIMINGEN

PS Ontruimingen Schoonmaak & Verhuizingen

Postbus 33050

3005EB Rotterdam

E-mail:    psontruimingen@gmail.com

Website: www.psontruimingen.nl

Website: www.psontruiming.nl