Referenties

Reactie plaatsen

Carin – 7 dagen geleden

2 weken geleden onze oom van 95 verhuisd naar een aanleunwoning me neefen hebben geholpen .peter en peter en jaap ferry en ikke zelf .en wil me nicht wat een mooie service ben blij met jullie als neefen te hebben hartelijk dank jullie zijn top πŸ˜˜πŸ€—πŸ™πŸ™πŸ™

Maria – 9 dagen geleden

Via een zoekopdracht op internet, bij PS Ontruimingen terecht gekomen voor het demonteren van een bed ombouw, verwijderen van een complete werkkamer meubilair, het verwijderen van 65m2 tapijt en het bezemschoon opleveren van houten vloeren . Dit is op vakkundige wijze gedaan door Peter sr & Peter jr. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en bevelen PS Ontruimingen van harte aan!

Aat – 15 dagen geleden

Dank voor de goede, professionele verhuizing en tevens ontruiming en schoonmaken van het appartement van een nichtje van ons. Ik kan jullie van harte aanbevelen.

jaap -24 dagen geleden

Nogmaals bedank Zeer tevreden over jullie ontruiming, snel en netjes. Kan jullie aanbevelen

Pris – een maand geleden

Hallo Peter,
Nogmaals bedankt voor de offerte, de tijd en zorg die je er aan besteed hebt. Helaas moet ik je teleurstellen, we gaan niet op je aanbod in.

Dat zat ‘m niet in de prijs, die was mooi en scherp. Het zat ‘m in het feit dat de concurrent niet even wat meer ervaring heeft in specifiek dit soort ontruimingen: oude, verwaarloosde en vervuilde, uitgeleefde flatjes, waar mensen verzamelingen in hebben aangelegd en duiven op het balkon hebben genesteld.

Mocht ik ooit eens een bedrijfspand of minder verwaarloosde woning hebben die uitgeruimd moet worden, dan zal ik zeker contact met jullie opnemen.

Nogmaals veel dank voor de tijd en moeite die jullie genomen hebben om ons van een mooie offerte te voorzien. Groetje Pris

Marion de Jong – een maand geleden

Peter Sla via onze makelaar benaderd voor een grote woning ontruiming na overlijden van mijn vader. Alles is volgens afspraak correct, professional geklaard. Factuur met meerwerk netjes gespecificeerd ontvangen. Zeer tevreden over de werkwijze van je bedrijf Peter. Van harte aanbevolen! 5 sterren. Groetjes Marion

Paul Rusthof – 2 maanden geleden

Peter en je vader bedankt namens onze familie voor het ontruimen van het appartement van onze broer. Grote zware klus die jullie naar volle tevredenheid hebben geklaard. Via onze makelaar in contact gekomen met PS ONTRUIMINGEN en we zijn zeer tevreden over het contact, werkwijze en eindresultaat! We gaan jullie aanbevelen en als we jullie weer nodig hebben, nemen we zeker weer contact op. Geef jullie 5 sterren. Nogmaals onze dank.

Peter Sla – 2 maanden geleden

Ook ontruiming bij familie doen we, mijn moeder van 90 is naar verzorging gegaan, dus hier moest ook het een en ander weg. De woning is naar tevreden van verhuurder Rijnland gedaan zelf behang verwijderen.

Henk Kouwenberg – 2 maanden geleden

Hallo Peter,
Vanmiddag is de eind inspectie op de Linker Rottekade 535 geweest.
Alles is tot tevredenheid van Vesteda uitgevoerd.
We hebben een flyer ontvangen, contact was goed, appartement ontruimd, een wand met steenstrips + parket vloer, keuken vloer met plavuizen, alles verwijderd en afgevoerd.
Dus wil ik jou en je vader mede namens mijn broer danken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.
Top bedrijf en we gaan ps ontruimingen zeker aanbevelen.
Groeten Henk Kouwenberg.

A. Quak – 2 maanden geleden

Beste Peter Sla,
We hebben je ingeschakeld voor het ontruimen van ons appartement. Via een flyer zijn we met jou in contact gekomen. We zijn zeer tevreden over het contact. De ontruiming van het appartement is goed gegaan, netjes aangeveegd opgeleverd. We gaan jou van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt voor je hulp.

Sylvia Bartels – 3 maanden geleden

Peter Sla bedankt voor jullie goede hulp. Laatst 2 dagen een grote woning ontruiming gedaan voor mijn familie. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Werden overal netjes op de hoogte van gehouden, ,zoals besproken, alles binnen de opgegeven tijd geklaard, sleuteloverdracht met verhuurder. In contact gekomen via advertentie in De Oud Rotterdammer en beveel PS ONTRUIMINGEN zeker aan! Top bedrijf 5 sterren.

Ann – 3 maanden geleden

Beste Peter Sla, hierbij het akkoord voor het gebruiken van de foto’s. Wij zijn in contact gekomen via een flyer, hebben Peter ingeschakeld voor het ontruimen van een appartement.
We zijn vanochtend nog even in het huis geweest. Het zag er meer dan keurig uit.
Kan mij niet voorstellen dat de Woonbron nog iets op te merken heeft.
Bedankt voor jullie inzet. En ik beveel ps ontruimingen dan ook zeker aan.
Groeten Ann

ine – 3 maanden geleden

Peter en Peter hebben mijn voortuin opnieuw bestraat en het ziet er nu weer als nieuw uit, dank je wel

Bernard Bakker – 4 maanden geleden

Door onze makelaar in contact gekomen met Peter Sla. Contact als zeer prettig ervaren, snel, correct en vriendelijk! De werkzaamheden zijn geheel naar wens uitgevoerd door peter en zijn vader. Hardwerkende mensen, professioneel en betrouwbaar bedrijf! Ik beveel deze firma van harte aan.

klok jc – 4 maanden geleden

besten mensen voor goed werk ondanks de coronatijd blijf deze jongen ondernemer een zorgvuldige werk leveren heb uw wat ruimen schroom niet en bel 31647555907

TOOS BINNEVELD – 4 maanden geleden

Hallo Peter
Vanmiddag sleutels ingeleverd van Tjalk 45.kreeg van de Woonplus compliment dat het er, zo schoon en netjes en opgeruimd uit zag.
Bedankt Peter en Vader gr. Hans en Toos πŸ‘πŸ‘

Joleen van den Arend – 4 maanden geleden

Beste Peter,
Wij zijn heel tevreden over jullie werkwijze en over het resultaat van de ontruiming. Ook dat jullie nog wat kleine herinneringen hebben achter gelaten.
De foto’s kunnen jullie gebruiken voor jullie referenties.
Nog hartelijk dank.

Toos Binneveld – 4 maanden geleden

PS Ontruiming Peter Sla en zijn Vader bedankt. Wij zijn met U in contact gekomen door een flyer en zijn heel tevreden over de het ontruimen van een huis. Keurig netjes gedaan. Hele vriendelijke mensen dus dit bedrijf zeker aan te raden. Dus Peter en Vader misschien wel tot de volgende klus. Gr. Toos en Hans

Jacqueline – 5 maanden geleden

Door overlijden van een familielid moesten wij zijn woning ontruimen en volledig leeg opleveren. Via een flyer in de brievenbus ben ik in contact gekomen met PS Ontruimingen. Zij hebben dit voor ons keurig en volgens afspraak geregeld. Dat nam voor ons wat zorgen weg. Ik kan PS Ontruimingen van harte aanbevelen.

Vanessa – 5 maanden geleden

Door een verhuizing moest ik een woning schoon en leeg opleveren. Via via kreeg ik de flyer van PS Ontruimingen vergezeld van een goede aanbeveling toegestuurd. En ze hebben me niet teleurgesteld! Na een bezoek ter plaatse een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden gekregen. Na akkoord zijn we een uitvoerdatum overeen gekomen. Op de dag zelf zochten ze nog contact om te bevestigen of zaken nu wel of niet verwijderd moesten worden. Gebeld toen ze (in recordtijd) klaar waren. Maar die snelheid was niet ten koste van de kwaliteit gegaan. Alles zag er keurig uit. PS Ontruimingen heeft me echt ontzorgd, zodat ik me volledig kon richten op mijn nieuwe huis. Als ik in de toekomst nog eens een klus heb, zal ik zeker aan ze denken!

trees – 5 maanden geleden

psontruimingen heb voor mij al een derde keer een klus gedaan , zeer vriendelijke en behulpzame mensen staan altijd klaar voor hulp en advies
groeten trees

Rudolf Hunik – 5 maanden geleden

Op zeer vakkundige wijze heeft PS ontruimingen ons geholpen bij de ontruiming van een huis van een familielid, die dat niet meer zelf kon doen. Prima werk geleverd; oplevering zonder enig commentaar van verhuurder gerealiseerd.

Simon Francois – 5 maanden geleden

In contact gekomen door een folder bij mijn ging het om een bankstel afvoeren dat is perfect verlopen nette vriendelijke mensen voor mijn een aanrader.
Simon Francois

Samantha – 5 maanden geleden

Tijdje terug via onze makelaar contact gelegd met Peter Sla voor een grote woning die leeg moest. Snel offerte en afspraak gemaakt. Knap werk geleverd met zijn mannen en zal ps ontruimingen zeker aanbevelen.

R. Metz – 6 maanden geleden

In contact gekomen via onze makelaar. Snel offerte, daarna flexibel geweest en vervolgens de klus snel en netjes gedaan. Ik beveel PS aan.

Rob van Baarle – 6 maanden geleden

Ik moest een grote woning, die tjokvol stond, leeg opleveren. Daarvoor nam ik PS Ontruimingen in de arm. Dat kostte wel wat maar ik had er verder geen omkijken meer naar. Ik ken PS Ontruimingen als een professioneel en betrouwbaar bedrijf.


 Astrid Lalay – 7 maanden geleden

Het vervoer van een hoekbank werd keurig en professioneel uitgevoerd. Tevens werd er kordaat en snel opgetreden toen bleek dat de bank niet in de lift paste. Terstond werd een collega benaderd met wiens hulp de bank via de buitenkant naar binnen werd gebracht.

Jan Derk SMIT – 7 maanden geleden

Ruiming verkochte woning werd op zeer korte termijn speditief, professioneel en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd, hoewel wij zelf niet aanwezig konden zijn. PS ONTRUIMINGEN kunnen wij van harte aanbevelen.

Ed –7 maanden geleden

Middels een folder contact opgenomen met Peter Sla en afspraak gemaakt voor bezichtiging te ontruimen woning.
Samen met Peter de woning doorlopen en afgesproken wat wel en niet ontruimt moet worden,vrijblijvende offerte ontvangen en na akkoord datum afgesproken voor ontruiming. woning is volgens afspraak professioneel ontruimd, alles zag er heel netjes uit. ik raad dit bedrijf aan!

Astrid Vogel – 7 maanden geleden

Gebeld voor een vrijblijvende offerte en ze kwamen gelijk al dezelfde dag langs. Goed gesprek, duidelijke offerte.
Alleen geen gebruik van gemaakt omdat er uiteindelijk veel verkocht was en er niet zoveel meer overbleef om te verwijderen. Zo boden nog wel een hulp mocht dat nog nodig zijn!

Carola Smits – 7 maanden geleden

Ps ontruiming heeft ons zeer professioneel te woord gestaan, dachten mee en waren snel ter plaatse. Zij zijn flexibel in hun planning. Ik raad het bedrijf zeker aan

Nico – 8 maanden geleden

Beste Peter, via een folder van u in de brievenbus gelijk gebeld, en na een bezichtiging van de woning voelde het gelijk al goed. Samen met uw vader is het huis in korte tijd en volgens afspraak leeggeruimd. Nog bedankt daarvoor en zal u zeker weer benaderen en tevens aanbevelen.

Janneke – 8 maanden geleden

Beste Peter bedankt voor uw snelle en goede professionele communicatie. Helaas voor een andere oplossing gekozen. Onze makelaar Ooms heeft uw naam genoemd voor de woning ontruiming van mijn moeder. Een volgende keer zal ik u zeker weer benaderen. Ook ik zal u van harte aanbevelen!

R. – 9 maanden geleden

Houtenspeelrek incl. Zandbak en glijbaan

Deze hebben zij in Zwijndrecht gedeeltelijk uit elkaar gehaald om in transport te kunnen zetten en getransporteerd naar Rotterdam, echter in elkaar terug gezet, en deze dag, kon mijn dochtertje en uiteraard mijn buurtkinders heerlijk spelen!

Een blije moeder πŸ™‚

⭐⭐⭐⭐⭐

lenie 9 maanden geleden

psontruimingen heeft de woning van mijn overleden moeder ontruimd en zijn erg tevreden van de werkzaamheden die die jongens gedaan hebben
TOPPIE

Sjeff – 10 maanden geleden

Laatst een woningontruiming laten doen door Peter Sla en zijn mannen en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Netjes alles volgens afspraak uitgevoerd. De woning van mijn zus is weer verkoop klaar gemaakt nu. Door Valentine Smits-Maeijer van Spindler makelaar Rotterdam. Dank hiervoor. Ook ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

H.N. Ben Yakov Vh Kaar – 10 maanden geleden

via de flyer heb ik contact gezocht en was meteen overtuigd de goede firma te hebben gevonden: snel en duidelijk contact en de ontruiming is voortreffelijk verlopen. Heel erg bedankt nog een keer voor jullie begeleiding en voortreffelijk werk!

J – 10 maanden geleden

Peter helped me for a small relocation, he and his colleague arrived in advance of appointment time, nicely loaded all my boxes in a quick way, even though a bit more than expected, but was no problem for them. I found Peter via a flyer, followed up with him via emails and sms, communication was very good. Will book him for another job in the future. Highly recommend!

Koos Stolk – 10 maanden geleden

Door onze makelaar de heer Klarenbeek van G Kok kwamen we bij de firma PS ontruimingen. Een uitstekend advies daar de heren Peter en Peter een wel zeer omvangrijke klus te wachten stond. 3 dagen werk en meer dan 4 containers afvoeren. Dank heren jullie hebben je uitstekend geweerd.

Egbert Muis – 10 maanden geleden

Peter en z’n vader hebben een perfecte klus geklaard. Ze hebben voor mij een appartement ontruimd en ondanks dat het niet meezat als gevolg van beperkingen met de lift. onvermoeibaar hebben ze doorgezet en de klus afgerond.
Hulde aan mannen die ook bij onvoorziene tegenslag de moed niet verliezen. Van harte aanbevolen!
Egbert Muis

frans helleman – een jaar geleden

voor acht uur stonden ze voor het continental art
center voor het verhuizen van het archief van de
historische vereniging prins alexander naar een
kamer in lcc romeynshof , voor half een was alles
over. DANK
had van heren sla een flyer in de bus gehad

EM38 – een jaar geleden

Dank aan Peter en zijn team voor het snelle afhandeling, prettige en snelle communicatie en flexibiliteit. In contact gekomen via makelaar gkok. Zeer tevreden, 5 sterren,top!!!

Marianne – een jaar geleden

Bedankt voor de snelle actie om de spullen op te halen. Snel correct en zeer vriendelijk. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden. Dank jullie wel. m.pang-atok 3 dagen geleden

m.pang-atok – een jaar geleden

bedankt voor het nette werk wat jullie gedaan hebben.weer een nieuwe vloer super gedaan .
groeten m.pang-atjok

Katja – een jaar geleden

In verband met een overlijdensgeval moest een appartement geheel worden ontruimd worden een afspraak werd snel gemaakt en was was erg prettig, konden ook al snel aan de slag. De communicatie was zeer duidelijk. De werkzaamheden zijn geheel naar wens uitgevoerd. Zo blij met Peter en zijn vader!!!
Professioneel en hardwerkende mensen. Ik beveel deze firma van harte aan. Top mensen !!!

M. Weber – een jaar geleden

Ik dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, een top bedrijf met top mensen!!!!!!

Elly – een jaar geleden

Het was geen grote klus, maar de afspraak was, heel prettig, op korte termijn gemaakt. De communicatie heel helder en voldoende aanwezig. De werkzaamheden precies op tijd en geheel naar wens uitgevoerd. Alles goed gegaan !

K.J. van den Berg – een jaar geleden

Het huis is keurig opgeleverd en klaar voor de volgende huurder gemaakt.
Is goedgekeurd door de wooninspectie

Marianne Valentijn – een jaar geleden

Een top bedrijf, mijn hele huis weer verhuur klaar gemaakt.
Ik tevreden, woningbouw tevreden

F.B. – een jaar geleden

Vandaag, 28 april 2020, ben ik geweldig geholpen door Peter en zijn vader. Er moest uit tuin van mijn zus enorm veel huisvuil opgeruimd en afgevoerd worden. Ze hebben hard gewerkt. Professioneel en hardwerkende mensen. Ik beveel deze firma van harte aan. Top mensen !

J. Daalhof – een jaar geleden

Peter Sla dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen zij hebben de woning van mijn overleden broer waar nog heel veel meubilair en spullen waren opgeslagen vakkundig en met grote inzet in korte tijd geklaard. Ook alle bijkomende werkzaamheden zoals lampen demonteren en gaten in plafonds en wanden dichten tot volle tevredenheid verricht. Ook bij onszelf hebben zij een zonnebank vakkundig gedemonteerd en afgevoerd. En dat alles tegen een redelijke prijs. Ik ben Peter Sla en zijn vader dankbaar en kan deze firma van harte aanbevelen.!

Robert Jan – een jaar geleden

Via internet was ik in contact gekomen met Peter en zijn vader. In verband met een overlijdensgeval moest een appartement geheel worden ontruimd en schoongemaakt. Deze opdracht heeft Peter en zijn team voor de volle 100% zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Ik ben hem hiervoor (ook namens de erfgenamen) zeer dankbaar. En dat allemaal met een prima prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer warm aanbevolen! Nogmaals bedankt Peter!

John – een jaar geleden

Mannen bedankt voor de goede service. Alle zorg uit onze handen gehaald. Wij gaan jullie zeker aanbevelen! Via Spindler Makelaars in contact gekomen met Peter. Nogmaals onze dank. John

Herma en Wouter – 2 jaar geleden

Appartement snel, volledig leeg geruimd en schoon achter gelaten door PS ONTRUIMINGEN.
Warm aanbevolen!

Babs Keller – 2 jaar geleden

De gedeeltelijke ontruiming van ons
appartement, is prima gegaan.

Volgens afspraak.

Niel Burger – 2 jaar geleden

Peter en zijn team waren erg goed en professioneel. Deed zoals verwacht. Vond ze een beetje prijzig, maar heel goed gedaan. Bedankt

Johan – 2 jaar geleden

Via mijn makelaar in contact met Peter. Wat er is afgesproken is netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. Mannen bedankt hiervoor. Johan

Theo van der Wijst – 2 jaar geleden

Ik ben via intranet/ Facebook in contact gekomen, en alles ging soepel en netjes! Mijn dank Peter voor alles groetjes Theo

Sjaak – 2 jaar geleden

Mannen bedankt voor de goede inzet. Alles is netjes volgens afspraak opgeleverd. Ik ben jullie dankbaar, dit had ik alleen noot voor elkaar gekregen. Nogmaals mijn dank Peter. Met vriendelijke groet Sjaak

Jan – 2 jaar geleden

Ik ben via mijn makelaar Ooms in contact gekomen met Peter. Woning moest worden opgeleverd voor de verkoop. Snel, goed contact en netjes op de hoogte gehouden, nette prijs, en zeer tevreden over de afhandeling van alles. Zal Peter zeker aanbevelen! Mvg Jan

Mariska – 2 jaar geleden

Erg flexibel en komen afspraken na. Werken hard en vragen als ze ergens over twijfelen. Perfect voor uitruimen en ze laten alles achter zoals gevraagd. Als er ook waardevolle meubels ‘verhuisd’ moeten worden wel erbij blijven. Ze zijn zo gemotiveerd dat dan extra opletten handig kan zijn. Alhoewel ze wel voorzichtig zijn. Al met al erg tevreden!

Dave – 2 jaar geleden

We zijn erg tevreden. We hebben Peter ingeschakeld voor het leeghalen van onze kelders die vol stonden met oude spullen en bouwafval. Keurig gedaan en netjes bezemvrij opgeleverd. Zeker aan te bevelen

Margriet – 2 jaar geleden

Alhoewel ik geen gebruik meer heb gemaakt van de hulp van jullie team heb ik wel een heel positieve ervaring gehad.
Dat stel ik zeer op prijs. Als ik in het vervolg iets wil laten doen zal ik zeker aan jullie denken!

Tineke – 2 jaar geleden

Beste mensen
Ik wilde even kwijt dat we enorm blij met jullie waren
En dat jullie netjes goed mooi werk verricht hebben met die warmte. Om het huis bezem schoon achter te laten nou dat is jullie zeker gelukt heel blij mee.
We zijn blij dat we jullie folder in brievenbus kregen.wij zijn zeer tevreden en vertellen het aan iedereen en bevelen jullie ook aan.
Mochten we jullie weer nodig hebben dan weten we dat dat goed komt
Vriendelijke groet Tineke v sluijs

Willem & Corien – 2 jaar geleden

Ook wij zijn via onze makelaar in contact gekomen met Peter. Ons appartement is helemaal naar wens ontruimd en klaar voor de verkoop hiervan. Wat een fijne mensen, vriendelijk, komen afspraken netjes na, wat een vaklui. Wij gaan zeker weer contact opnemen. En wij gaan jullie aanbevelen.

jan de jong – 2 jaar geleden

ben erg tevreden met de werkzaamheden geef door aan iedereen die hulp nodig heeft een dikke voldoenden top

Marian Witzer-Michels – 2 jaar geleden

Zeer tevreden over de hele samenwerking super gedaan mannen ben er erg blij mee

Anton de Keizer – 2 jaar geleden

De ontruiming is op een prettige en correcte manier uitstekend uitgevoerd.
Ik ben zéér tevreden.

piet – 2 jaar geleden

heb gisteren en vanochtend laminaat laten leggen door
p.s.ontruimingen ben zeer tevreden snel offerte en snel de werkzaam heden top aanrader lieve lui geef ze een 10

Marcel – 2 jaar geleden

Via mijn makelaar, Kolpa, in contact gekomen met Peter. Mijn appartement moest worden ontruimd en klaar gemaakt worden voor de verkoop. Peter was super snel en alles was binnen een week top geregeld. Absolute aanrader!

Nu – 2 jaar geleden

Via mijn makelaar, Kolpa, in contact gekomen met Peter. Mijn appartement moest worden ontruimd en klaar gemaakt worden voor de verkoop. Peter was super snel en alles was binnen een week top geregeld. Absolute aanrader!

van Zanten – 2 jaar geleden

Ik ben met Peter in contact gekomen door huis aan huis folder.Hij heeft naar tevredenheid de spullen opgehaald die ik door mijn verhuizing niet meer nodig had.Als ik een cijfer mocht geven dan gaf ik hem een 10

Q Khoshbin – 2 jaar geleden

Afgelopen woensdag aantal spullen laten verhuizen, netjes op tijd, vriendelijke mensen. Alles naar wens gegaan en zal jullie de volgende keer zeker weer bellen.

edwin – 2 jaar geleden

ik kon vlug een afspraak maken voor de ontruiming van mijn garagebox
hij was vlug leeg en netjes schoongemaakt

Akino – 2 jaar geleden

De woningontruiming is helemaal naar wens gegaan. De woning coΓΆperatie was ook meer als tevreden bij de sleuteloverdracht. Ik zal jullie op zeker bij al mijn kennissen aanraden! Top! Tot snel weer.. Gr

Kawa – 2 jaar geleden

Kon zeker snel afspreken en werd goed geholpen!!!
Zeker aan te raden!!!

Gustave DorrΓ© – 2 jaar geleden

Ik ben in contact gekomen hun en hebt dit bedrijf om wat spullen te verhuizen mensen bel hun ze komen hun woord na en afspraak ze zijn betrouwbaar en zeer behulpzaam en mooi in prijs. Peter tot gauw weer😁😁😁😁

Alain – 2 jaar geleden

Vriendelijk en snel geholpen

Magdalena – 2 jaar geleden

Goede prijs, goede service en zeer vriendelijke mensen!
Bij een volgende gelegenheid zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Magdalena 10 maanden geleden

Afgelopen dinsdag hebben Peter en zijn vader oud meubilair naar de milieustraat gebracht voor mij. De afspraak was snel gemaakt. Ik ben wederom erg tevreden!

Shane – 2 jaar geleden

Zeer tevreden ze houden je netjes op de hoogte en zijn snel ter plaatsen op de afgesproken locatie en tijd

Marilyn – 2 jaar geleden

Halverwege december een koelkast via MP voor mijn nichtje laten bezorgen. (3 hoog zonder lift) Ophaal- en afleveradres doorgegeven en kon via Tikkie betalen. Koelkast is netjes opgehaald op aangegeven tijd en werd op de hoogte gehouden, want was aan het werk. Koelkast is zonder schade bezorgd, superservice tegen een schappelijke prijs.

Adriana Verhoef – 2 jaar geleden

Hele snelle service voor een schappelijke prijs
Aardig personeel behulpzaam

Antonio – 2 jaar geleden

Prima service en snel. Ontruiming naar tevredenheid geschied.

Ralph de Jongh – 3 jaar geleden

Prima service! Vriendelijke lui. Door mijn handicap kan mijn handen niet goed gebruiken. Voor hun geen probleem.
Als ik een rapport cijfer mag geven is het voor mijn een 10

M.Uda – 3 jaar geleden

Vooraf heb ik bij een paar bedrijven voor t ontruimen van woningen geΓ―nformeerd. De vlotte en nette bejegening en het meedenken hoe de zaken aan te pakken sprak mij van PS Ontruimingen erg aan. Maar natuurlijk was t nog afwachten hoe het de klus van t ontruimen zelf zou lopen. Nu… ik ben dik tevreden over de bewezen dienst en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Chantal – 3 jaar geleden

Gister avond een mail gestuurd en vanochtend stonden ze al voor deur dus ik ben heel tevreden πŸ™‚

Annie van Roekel – 3 jaar geleden

Prima service! Vriendelijke lui. Ook ik heb het al doorverteld aan familie en vrienden. Als ik nog eens ergens mee zit, bel ik jullie. Bedankt!

Perry – 3 jaar geleden

Uitstekend alles geregeld. Bedankt

A Bloem – 3 jaar geleden

Snel en zeer vriendelijk en beleefd, heb al mensen om mij heen
Hun nummer gegeven.. .

Corine Frank – 3 jaar geleden

Snelle reactie, afspraak netjes nagekomen, aardige, vriendelijke mannen! Goed geregeld!

Carla – 3 jaar geleden

Wat een vriendelijke hele fijne personen. Was echt perfect…Chapeau πŸ‘Jullie flyer is al rond in kennis kring en familie πŸ˜€

PS ONTRUIMINGEN Schoonmaak & Verhuizingen

Peter Sla

Berkel en Rodenrijs

E-mail:    psontruimingen@gmail.com

Website: www.psontruimingen.nl

Website: www.psontruiming.nl